Joensuun kaupungin valmiusjohtoryhmä on kokouksessaan perjantaina 11.06.2021 päättänyt avata kaupungin liikuntatilat myös aikuisten sisäliikunta- ja harrastustoiminnan käyttöön maanantaista 14.06.2021 alkaen. Tämä siis tarkoittaa, että kaikki ovat jälleen tervetulleita seuran harjoituksiin. Harjoituksissa tulee noudattaa syksyllä 2020 annettuja ohjeita:

Riskiryhmiin kuuluvat pidättäytyvät edelleen lajiharjoittelusta sekä kontaktista. 
 
Karanteenissa olevat eivät osallistu ryhmäharjoitteluun (THL:n ohjeiden mukaisesti). 
 
Ryhmäharjoitteluun osallistutaan vain terveenä. Kaikki, joilla on oireita tai judokat, joiden lähipiirissä on oireisia pidättäytyvät edelleen ryhmäharjoittelusta. 
 
Kaikki ryhmäharjoittelun osallistujat huolehtivat hyvästä käsihygieniasta ja noudattavat edelleen THL:n ohjeistuksia pandemian torjumisessa. 
 
Lajiharjoitteluun osallistuvat pyrkivät harjoitustoiminnan ulkopuolella edelleen välttämään suuria ihmismassoja sekä paikkoja, joissa suositeltujen etäisyyksien noudattaminen on vaikeaa. 
 
Kontaktiharjoitteluun osallistuvien tulee huomioida vastuunsa kanssaurheilijoista ja lähipiiristään minimoimalla kontaktit muihin ihmisiin. 
 
Kaikkeen lajiharjoitteluun osallistuminen on vapaaehtoista ja tapahtuu omalla vastuulla.
 
Harjoituksiin osallistuneista tulee pitää kirjaa, jotta mahdolliset koronatapaukset voidaan jäljittää. Lisäksi kaikissa kaupungin tiloissa on voimassa maskisuositus, jota suositellaan vahvasti noudattamaan esimerkiksi pukuhuoneissa, joissa voi olla muiden seurojen ja ryhmien harjoittelijoita.