Joen Yawaralla alkaa taas tänä syksynä judon peruskurssi. Peruskurssi soveltuu hyvin kaikenlaisille harrastajille. Halusivat he sitten oppia uuden taidon tai saada lisää liikuntaa arkeensa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai taitoa vaan hyvän asenteen.
Kurssille pääsevät kaikki 13-vuotiaasta eteenpäin ja voi olla mukava aktiviteetti ystävän tai vanhemman kanssa.
Peruskurssilla opitaan tiivis pakkaus heitoista,ukemeista eli alastuloista sekä pysty -ja mattojudon perustasta. Näin kurssilaiselle tulee selkeä kuva, minkälaista judon harrastaminen on ja mikä voisi olla hänen oma tavoitteensa lajin parissa.
Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa tiistaisin klo:18:30-20:00 ja torstaisin klo: 17:30-19:00 Joensuun Urheilutalolla (Koskikatu 12). Ensimmäiset treenit pidetään tiistaina 22.8. ja kurssi jatkuu joulukuun puoleen väliin, jonka lopuksi on mahdollista käydä keltaisen vyön vyökoe. Kurssille voi ilmoittautua syyskuun loppuun asti.
Peruskurssin hinta on 70€ ja opiskelijalle 50€. Kurssin alussa on ilmainen kokeiluaika 2vk. Jos haluat kurssin päätteeksi käydä vyökokeen, on kurssilaisen täytynyt myös maksaa Suomen Judoliiton jäsenmaksu(6kk), joka on 65€.
Kurssille voi ilmoittautua laittamalla s-postia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Joen yawarasta ja sen toiminnasta löytyy myös lisää tietoa seuran nettisivulta: www.yawara.fi
Tervetuloa kokeilemaan!