KOULUTUS ON TÄYNNÄ!

OOP-koulutus Joensuussa 3-4.12


Seura maksaa koulutuksen yawaralaisille. Jokainen huolehtii ruokailusta ja majoituksesta itse.

Sisältö: Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa -koulutuksessa opitaan perusasioita oppimisesta ja opettamisesta. Asiat käydään läpi judon oppimisen ja opettamisen näkökulmasta. Tatamilla tehtävissä harjoitteissa keskitytään erityisesti liikkumisen harjoitteluun erilaisista tilanteista. Tekniikoiden opettamista tutkitaan opetuksen osittamisen näkökulmasta edeten helposta vaikeampaan.

Judokat suunnittelevat ja toteuttavat opetustuokioita yksilölle, parille, pienryhmälle ja suurelle ryhmälle. Opetustuokioita opetellaan arvioimaan ja antamaan palautetta. Opettamisen ja oppimisen teorian lisäksi koulutuksessa tehdään oma judokoulutuspolku. Lisäksi tehdään katsaus Judoliiton asioihin sekä perehdytään antidoping -asioihin.

Kohderyhmä: Oranssivöiset judokat ja kaikki sitä ylempi vöiset, joilla koulutus suorittamatta. Oop on toinen peruskoulutuksista yli 12 -vuotiaille (Oman ohjaajan harkinnan mukaan nuoremmille) judokoille.

Oppimisen ja opettamisen perusteet -koulutuksen suorittaminen on graduointisääntöjen mukaan edellytyksenä vihreän vyön suorittamiseen.

Kouluttaja: Jari Hämäläinen

Koulutus maksaa muille seuroille 65€/henkilö. Koulutuspaketti maksetaan seuran tilille: Joen Yawara ry FI4557700520227783 mielellään etukäteen. Kuitti mukaan!

Aikataulut: 3.12 klo 10-19, 4.12 klo 9-15. Sovitaan tarkemmin koulutuksen alussa.

Koulutus on osittain luentoa ja osittain harjoittelua tatamilla, eli judogit ja peseytymisvälineet mukaan!

Ilmoita jos joudut perumaan tulosi, jonossa on porukkaa..  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Itse olen vain koulutuksen alussa paikalla.