Järjestämme yhteistyössä Karelian kiipeilijöiden kanssa pikkujoulut Joensuussa harjoitteleville junioreille (peruskussi, jatkoryhmä, isot juniorit) seinäkiipeilyn merkeissä. Tapahtumassa on mukana Yawaran junioriryhmien ohjaajat sekä Karelian kiipeilijöiden kiipeilijöitä ohjaamassa seinäkiipeilyä.

 

Pikkujoulu pidetään 16.12.2015 klo 17-18.30. Tapahtumapaikkana on Kontiolahden liikuntahalli, Karpalokaari 8 Kontiolahti.

Peruskurssin harjoituksia ei pidetä kyseisenä ajankohtana Joensuussa.

 

Tapahtuma on maksuton ja kiipeilyvarusteita saa lainaan kiipeilyohjaajilta. Varustuksena sisäliikuntavarusteet, sisäpelikengät ja juomapullot. Kaikki eivät mahdu kiipeilemään yhtäaikaa ja järjestämme vuoroaan odottaville liikunnallista ohjelmaa.

 

Yawara ei ole järjestänyt kyytejä Kontiolahteen, mutta pyritään järjestämään kyytejä ohjaajien kyydissä sellaisille junioreille, jotka eivät muuta kyytiä paikalle saa. Sopikaa keskenään kimppakyydeistä :)

 

Jos lapsesi tarvitsee kyytiä, niin ota yhteyttä Katja Hakkaraiseen s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.