KURSSI ON TÄYNNÄ

 

Tervetuloa Joen Yawaran järjestämälle aikuisille tarkoitetulle judon peruskurssille! Peruskurssi alkaa syyskuussa 2021 ja jatkuu jouluun asti, jonka päätteeksi kurssilaiset suorittavat keltaisen vyön. Tämän jälkeen harrastusta voi jatkaa muissa harjoitusryhmissä kevätkaudella.

Kurssia voi kokeilla kaksi ensimmäistä viikkoa ilmaiseksi. Peruskurssin hinta on tämän jälkeen 153€, johon sisältyy judoliiton jäsenmaksu ja tapaturmavakuutus. Ensimmäisillä harjoituskerroilla mukaasi tarvitset sisäliikuntavaatteet, juomapullon, pienen pyyhkeen sekä villasukat/sisäsandaalit. Teemme yhdessä pukutilauksen kurssin alettua. Kurssin ikäraja on 13 vuotta. Kurssille otetaan rajoitettu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Ensimmäinen harjoituskerta järjestetään 1.9.2021, ja harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.30-20.00. Harjoituspaikkana toimii Joensuun Urheilutalon (Koskikatu 12, 80100 Joensuu) tatami I.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.